AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Ak Parti'nin Oy Oranını Açıkladı

AK Parti Trabzon milletvekili ve Trabzon Adayı Süleyman Soylu katıldığı canlı yayın programında AK partinin oy oranını açıkladı. Soylu, Ak Parti'nin oy oranının yüzde 44 - 45 bandında olduğunu iddaa etti.

 AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Ak Parti'nin Oy Oranını Açıkladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

AK Parti Trabzon milletvekili ve Trabzon Adayı Süleyman Soylu katıldığı canlı yayın programında AK partinin oy oranını açıkladı. Soylu, AK Parti'nin oy oranının yüzde 44 - 45 bandında olduğunu iddaa etti. 

Ciddi bir şekilde ve sıkı çalıştıklarını belirten Soylu, Vatandaşlarımızın gönlünde tek başına bir iktidar düşüncesinin daha fazla olduğunu söyledi. Seçim Beyannamesinin açıklanmadan önce AK Parti'nin oy oranının yüzde 44-45 olduğunu açıklayan Soylu, 1 Kasım seçimlerinin esas anket olacağını belirtti. 1.5 aydır bütün tabloyu gördüklerini, oy korkusu ile yalan ve ravaya takılanları milletin affetmeyeceğini söyledi.

Televizyonda A Haber'e konuşan Süleymen Soylu, AK Parti seçim beyannamesindeki vaatleri değerlendirdi.

Soylu, asgari ücretin 1.300 lira olması konusunda iddasını sürdüreceğini, AK Parti'nin herzaman büyük projeler yapacağını ve Türkiye'nin rekabet gücünü azaltacak bir duruma izin vermeyeceklerini belirtti. 2023 hedeflerine ulaşabilmek için halktan 4 yıl daha izin istediklerini bildiren Soylu, AK Parti Türkiye'nin diriliş hareketi olduğunu, her kim Türkiye'nin gücünü hafife alırsa geçmişte olduğu gibi şimdide yanılgı içinde olacağını söyledi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.