Milletvekili Metin Gündoğdu, Stk'larla Bir Araya Geldi

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, bazı dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Metin Gündoğdu, Stk'larla Bir Araya Geldi
06 Kasım 2017 Pazartesi 17:55

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, bazı dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Gündoğdu, Altınordu ilçesinde bir restoranda düzenlenen etkinlikle bazı dernek temsilcileri ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu. Etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gelişip büyüdüğünü ve bunu istemeyen bazı dış güçler tarafından hedef alındığını dile getirdi. Türkiye olarak bu oyuna gelmeyeceklerini ifade eden Gündoğdu, 2019'da yapılan seçimler öncesi çok daha dikkatli olacaklarını söyledi.

Gündoğdu, tüm derneklerden ülkenin menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerini isteyerek, "Dernekler olarak isimlerimiz farklı olabilir. Ortak gayemiz Ordu'ya ve vatanımıza hizmet etmektir." dedi.

Bundan sonraki süreçte de sivil toplum kuruluşlarının (STK) sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini belirten Gündoğdu, "Bundan sonra bu tür buluşmalarımız devam edecek. Daha önce ziraat odaları başkanları ve muhtarlarla buluştuk. Bugün de bazı dernek yöneticileriyle bir aradayız. Bundan sonra sivil toplum örgütlerinin tüm temsilcileriyle zaman zaman bir araya gelmek istiyoruz." diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcıları Sedat Cesur, Halil Öz, Mehmet Kürşad Güler ve Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim de katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.