MHP'de kayyım isimleri belli oldu

MHP'de olağanüstü kongre için imza toplanmaya başladı. Avukatlar tarafından, önerilen kayyumların listesi dahi açıklandı.

MHP'de kayyım isimleri belli oldu
06 Şubat 2016 Cumartesi 00:32

Milliyetçi Halk Partisi (MHP)'de uzun zamandan beri Devlet Bahçeli'nin genel başkanlıktan alınması gündemi oluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak bu konuyu gündeme getiren isim Sinan Oğan olmuş Oğan başkanlık için adaylığını koymuştu. Sonrasında Meral Akşener olağan üstü kongreye gidilmesi konusunda görüş bildirdi. Bu iki isme Koray Aydın da dahil olarak birlikte hareket etme kararı alındı.

Olaylar bu şekilde seyrederken, imza toplama yanlısı olan bu isimlerin avukatları partiye kayyım olarak atanmasını talep ettikleri 4 ismi açıkladı. Olağanüstü kongredeki mahkemede görev alması için açıklanan 4 isim ise şu şekilde oldu: MHP Aksaray İl Başkanı Avukat Ayhan Erel, yedek üye olarak MHP MYK üyesi Turan Yaldır, MHP Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, MHP Bursa Üst Kurul Delegesi Mehmet Bilgiç.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bira, parti içi demokrasi.