MHP'de istifa! Oktay Vural istifa etti!

MHP'de Oktay Vural grup başkan vekilliğinden istifa etti.

MHP'de istifa! Oktay Vural istifa etti!
22 Haziran 2016 Çarşamba 13:49

MHP'de deprem gibi istifa. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, grup başkanvekilliği görevinden istifa etti.

Kongre sürecinin yanlış yürütüldüğünü düşünen ve bir süredir parti yönetimiyle görüş ayrılığı içinde olduğu belirtilen Vural'ın istifası partide büyük yankı uyandırdı.

Parti yönetimi ile görüş ayrılığı yaşadığı belirtilen Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın, mayıs ayında Devlet Bahçeli'ye destek deklarasyonuna da imza atmadığı iddia etilmişti. Bahçeli ve Oktay Vural arasındaki soğukluk iddiaları üzerine Bahçeli: "Bir deklarasyon görmedim ama ne varsa basından bazı çevrelerden öğreniyoruz. Oktay bey çok değerli bir kardeşimizdir. Meclis'te beni temsil eden grup başkanvekilidir. Onunla aramızda soğukluk olabilir mi? Nereden çıkartıyorsunuz bunları. Bizi bölmeye çalışıyorsunuz" açıklamasında bulunmuştu.
 


Etiketler; #oktay vural #MHP
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.