Kılıçdaroğlu dokunulmazlık oylamasında 'hayır' kullanmış, beyaz oyu kabinde unutmuş

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, dün gerçekleşen dokulmazlık oylamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hayır oyu kullandığını iddia etti.

Kılıçdaroğlu dokunulmazlık oylamasında 'hayır' kullanmış, beyaz oyu kabinde unutmuş
18 Mayıs 2016 Çarşamba 11:21

TBMM Genel Kurulu'nda gerçekleşen milletvekilliği dokulmazlık oylamasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun hayır oyu kullandığı iddia edildi. AK Parti Trabzon milletvekili Salih Cora CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık oylamasında 'hayır' oyu kullandığını iddia etti.

Çıktığı bir TV kanalında AK Parti'nin dokunulmazlık teklifine destek vereceklerini açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun red oyu kullandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Salih Cora, Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık oylamasında hayır oyu kullandığını belirtti. Sosyal medya hesabı twitter üzerinden Kılıçdaroğlu'nun red oyu kullandığını ifade eden Salih Cora, "CHP Genel Bşk. Kemal KILIÇDAROĞLU dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin oylamada red (kırmızı) oyu verdi." dedi.

Beyaz oyu kabinde unutmuş

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dokunulmazlık oylamasını gerçekleştirmek için girdiği kabinde red olarak kullanılan kırmızı oyu zarfa koyarak, evet oyu olan beyaz oyu kabinde unuttu. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.