Dokunulmazlık dosyaları TBMM'de!

Dokunulmazlık dosyalarından 8 tanesi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Dosyası sunulanlar arasında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ da bulunuyor.

Dokunulmazlık dosyaları TBMM'de!
20 Nisan 2016 Çarşamba 16:30

Aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da olduğu bazı milletvekillerine ait 8 dosya, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Demirtaş ve Yüksekdağ'ın yanı sıra HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, HDP Hakkari milletvekilleri Nihat Akdoğan, Abdullah Zeydan ve Selma Irmak ile CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar'ın Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Başbakanlık Tezkereleri, Anayasa ve Adalet Karma Komisyonuna sevk edildi.

Bu dosyalarla birlikte Meclis'e gelen dokunulmazlık dosyası sayısı 575'e ulaştı.

(AA)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.