CHP MYK toplantısı sona erdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Ankara'da olağanüstü toplandı. Basına kapalı gerçekleşen toplantı 2 saat sürdü.

CHP MYK toplantısı sona erdi
05 Kasım 2016 Cumartesi 21:44

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplandı.

İzmir programını yarıda keserek akşam saatlerinde Ankara'ya dönen Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde MYK'yı topladı. Basına kapalı gerçekleşen toplantı 2 saat sürdü.

PARTİ MECLİSİ TOPLANACAK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, pazar günü de genel merkezde Parti Meclisi'ni (PM) olağanüstü toplayacak. Toplantıya CHP milletvekilleri de katılacak.

MYK ile ilgili AA muhabirine bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Olağanüstü toplantıdaki tek gündem maddemiz, bazı HDP milletvekilleriyle Cumhuriyet Gazetesi yazar ve yöneticilerinin tutuklanmasıydı." dedi.

Tüm MYK üyelerinin söz alarak değerlendirmelerde bulunduğunu aktaran Bingöl, daha geniş kapsamlı değerlendirmenin ise yarın öğlen yapılacak olağanüstü PM'de ele alınacağını bildirdi.

Bingöl, PM'nin de yine aynı gündem maddeleriyle toplanacağını söyledi.


Etiketler; #Ankara #CHP #myk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.