CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: "Bedel ödemeye hazırız"

Yasama yılı çalışma ve değerlendirme toplantısı için Anlatya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 33 projesinin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu,  "Korkuyu saraya hapsedeceğiz. Bağımsız güzel ve özgür Türkiye için bedel ödenecekse ödemeye hazırız" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: "Bedel ödemeye hazırız"
22 Mayıs 2016 Pazar 20:46

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geldiği Antalya'daKonyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 33 projesinin açılışına katıldı. Açılışta kürsüye çıkan CHP Lideri Kılıçdaroğlu,  "Korkuyu saraya hapsedeceğiz. Bağımsız, güzel ve özgür Türkiye için bedel ödenecekse ödemeye hazırız" diyerek Cumhurbaşkanına meydan okudu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 ncı Dönem 1 inci Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı ve Parti Meclisi başkanlığına katılmak için geldiği Antalya'da, önce CHP'li belediylerle toplantı yaptı, daha sonrasında  Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 33 projesinin açılışına katıldı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmak için kürsüye çıktığı sırada bir genç, Sarayın korkusu Kılıçdaroğlu" sloganı attı. Sloganı duyan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanına ithafen,  "Korkuyu saraya hapsedeceğiz. Bağımsız güzel ve özgür Türkiye için bedel ödenecekse ödemeye hazırız" dedi.

CHP Lideri konuşmasında asgari ücret fiyatlarına atıfta bulundu. Seçim zamanı asgari ücreti bin 500 TL yapacaklarını ifade ettiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlerde asgari ücretin bin 500 TL olduğunu dile getirdi. Kılıçdaroğlu,  "İktidar olamadık ama yerel yönetimlerde iktidar olduğumuz yerlerde asgari ücreti bin 500 TL yaptık bunu" dedi.

CHP'li belediye başkanlarına seslenen Kılıçdaroğlu, başkanların halka her kuruşun hesabını vermesi gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlarımızın her kuruşun hesabını halka vermek zorunda olduğu gibi bir görevi var. Birileri halka hesap vermez, vermeyi de zul görür. Ama biz halka hesap vermeyi namuslu bir görev biliriz. Halka hesap vereceksin ki güven kazanasın." açıklamasını yaptı.

Her konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a laf atan Kılıçdaroğlu, bu seferde Antalya'dan Erdoğan'a laf attı. Kılıçdaroğlu Başkanlık sistemini ima ederek,  " Atatürk, Cumhuriyetin kimsesizlerin kimsesi ve fazilet olduğunu söyler. Türkiye Cumhuriyeti değiştirilmesi dahi teklif edilemeyen, edilemeyecek olan demokratik, laik ve sosyal devlettir. Bunun en büyük güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi'dir." açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu, daha sonra 33 projeyi kurdeleyi keserek toplu olarak açtıktan sonra Belek'teki otele doğru hareket etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.