Çağrı Heyeti MHP kurultay tarihini açıkladı

MHP Çağrı Heyeti MHP olağanüstü kurultayın tarihini açıkladı. MHP Kurultayı ne zaman yapılacak?

Çağrı Heyeti  MHP kurultay tarihini açıkladı
30 Mayıs 2016 Pazartesi 12:46

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) kurultay sesleri gün geçtikçe yükseliyor. Yargıtay'ın kararı sonrasında MHP olağanüstü büyük kurultayın Haziran sonu veya Temmuz ayının ikinci haftasında yapılması planlanıyordu. Çağrı Heyeti, MHP olağanüstü büyük kurultayının tarihini açıkladı.

Çağrı Heyetinin yaptığı açıklama göre MHP Olağanüstü kurultay 19 Haziran 2016 Pazar günü saat 10.00'da Ankara Büyük Anadolu Otel'de gerçekleşecek.

Genel Merkez karşı çıkıyordu

Muhaliflerin 19 Haziran’da kurultayı toplama girişimlerine genel merkezden tepki geliyordu.MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, çağrı heyetinin görevinin kurultayı toplantıya çağırınca tamamlandığını, kurultayı yasal olarak genel başkan ya da onun görevlendireceği bir yöneticinin açabileceğini savunmuştu. 

Semih Yalçın, çağrı heyetinin, 19 Haziran değil, Genel merkezin açıkladığı 10 Temmuz’u kongre tarihi olarak ilan etmesi gerektiğini belirtirken, "Sabah tüzük kurultayını yaparız, tüzük değişir, öğleden sonra olağanüstü kongreyi yaparız" demişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.