BBP Referandum kararını verdi - Mustafa Destici'den açıklama

BBP, 16 nisan'da yapılacak Referandumda hangi oyu kullanacağını açıkladı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti olarak referandumda "Evet" oyu kullanacaklarını belirtti.

BBP Referandum kararını verdi - Mustafa Destici'den açıklama
10 Mart 2017 Cuma 10:55

16 Nisan'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu için partiler verecekleri oyların kararını açıklıyor. AK Parti, MHP referandumda Evet oyu vereceğini açıklarken, CHP ve HDP Hayır oyu kullanacağını açıklamıştı.Geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) referandumda "Hayır" oyu kullanacağı haberleri yayılmıştı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, referandumda parti olarak verecekleri oyu açıkladı. 

BBP Evet mi, Hayır mı diyecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek olan 18 maddelik anayasa düzenlemesinin oylanacağı referandum için verilen kararı açıkladı. Mustafa Destici, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği halk oylamasında parti olarak 'Evet" diyeceklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 7 yıl önce
Aklın yolu evet.