BBP'li ilçe teşkilatı istifa etti

Denizli'nin Buldan ilçesinde, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Yönetimi, 16 Nisan referandumunda Genel Merkez'in aldığı 'evet' oyu kullanma kararına uymayacaklarını bildirerek partideki görevlerinden istifa etti.

BBP'li ilçe teşkilatı istifa etti
20 Mart 2017 Pazartesi 20:33

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin 16 Nisan'da yapılacak referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıklamasının ardından partinin Buldan İlçe Yönetimi bu karara karşı olduklarını bildirdi.

Genel Başkan Mustafa Destici, "Parti mensubu arkadaşlarımın kurumsal kimlikleriyle parti kararına aykırı bir davranışta bulunmayacaklarını düşünüyorum, aksine davrananlar hakkında iç tüzük devreye girer ve herkes de sonucuna katlanır" dedi. Genel Başkan Destici'nin bu sözlerinin ardından BBP Buldan İlçe Başkanı Mehmet Gonca ile birlikte ilçe yönetimindeki 6 kişi görevlerinden istifa kararı aldı. Mehmet Gonca, yazılı bir açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Parti genel merkezimizin referandumda evet kararını açıklamasından sonra bu şartlar altında görevimize devam etmemizin mümkün olamayacağını düşündük. Parti içinde huzursuzluk yaratmamak, alperen kardeşlerimizle aramızda bir husumet oluşmaması için bulunduğumuz görevlerden istifa ediyoruz. Ayrıca Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Buldan Temsilciliği'nin de kapatılmasına karar verilmiştir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.