YLSY Sözlü Sınava çağrılmaya hak kazanan adaylar açıklandı

MEB Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğü, YLSY Sözlü Sınava çağrılmaya hak kazanan adayları açıkladı.

YLSY Sözlü Sınava çağrılmaya hak kazanan adaylar açıklandı
08 Kasım 2016 Salı 17:32

MEB Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğü, YLSY Sözlü Sınava çağrılmaya hak kazanan adayları açıkladı. Resmi internet üzerinden yapılan duyuru şu şekilde;

''1416 sayılı Kanun kapsamında Bakanlığımızca verilen burs ile lisansüstü öğrenim görmek üzere yurt dışına gönderilecek adaylardan sözlü sınava çağrılmaya hak kazananlar 08 Kasım 2016 günü saat 15.35´den itibaren ÖSYM tarafından açıklanmıştır. Adaylar sonuçlarını ÖSYM’nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Sözlü sınav giriş tarihleri, sözlü sınav giriş yeri,  sözlü sınava giriş bilgileri ve sürece ilişkin diğer hususlar Genel Müdürlüğümüzün http://yyegm.meb.gov.tr  internet sayfasından daha sonra duyurulacaktır.

Adaylara duyurulur.''
 

2016 YLSY - Lisansüstü Öğrenim Gruplarına İlişkin En Büyük ve En Küçük ALES Puanları için Tıklayınız. 

2016 YLSY - Başvuru ve Seçme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler için Tıklayınız.


Etiketler; #meb #ylsy
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.