YDS Sonbahar Dönemi sınavı soru ve cevapları açıklandı

YDS İngilizce, Fransızca, Almanca, İsanyolca soru ve cevapları açıklandı. ÖSYM tarafından yılda 2 kere yapılan YDS sonbahar dönemi sınavı 4 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşti. 80 sorunun sorulduğu ve 180 dakika süren YDS Sonbahar Dönemi soru ve cevapları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YDS Sonbahar Dönemi sınavı soru ve cevapları açıklandı
05 Eylül 2016 Pazartesi 11:45

Senede 2 defa yapılan Yabandı Dil Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi 4 Eylül 2016  saat 09.30'da başladı. 80 sorunun sorulduğu YDS sınavına giren adaylar 180 dakika boyunca soruları çözmeye çalışacak. Yüksek Lisans, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına girebilmek için girilen YDS sınavı ne zaman sona erecek? YDS soru ve cevapları nihayet açıklandı. YDS Sonabahar Dönemi sınavı ile ilgili detaylar haberimizde.

Binlerce adayın girdiği YDS Sonbahar Dönemi sınavı saat 09.30'da başladı. 180 dakika sürecek sınav saat 12.30'da sona erecek. Yılda 2 defa yapılan YDS'de adaylar 80 soruya yanıt veriyor. Sınavın sona ermesinden sonra adayların merak ettiği YDS soru ve cevaplarının ne zaman açıklanaacağı oluyor. ÖSYM'nin YDS soru ve cevaplarını gün içerisinde açıklaması bekleniyor. 

80 sorunun sorulduğu YDS Sonbahar dönemi soru ve cevapları açıklandı
 


Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

 


Etiketler; #YDS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine - 8 yıl önce
4 eylul 2016 yds de doğru cevap olarak verilen cope with yanlış değil mi? Çocukların okulda yeni deneyim kazanmalarıyla ilgili olarak zor durumların üstesinden gelmek anlamında kullanılan cope with cevap nasıl olabilir. Carry out( conduct) yapmak anlamındaki phrase doğru cevap olmalıydı. Çünkü parçada okuldaki deneyimlerin zor olacağı yada arkadaş ilişkilerinin zor olacağı yönünde hiçbir ifade yok.
Bununla ilgili düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Thx
Avatar
ayşe - 8 yıl önce
resmen insanlarla alay ediyorlar yaa