YDS İlkbahar Dönemi başvuruları başladı

ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, 2 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan YDS sınavı için başvurular başladı.

YDS İlkbahar Dönemi başvuruları başladı
08 Şubat 2017 Çarşamba 14:38

ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, 2 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan YDS sınavı için başvurular başladı.

Başvurular, elektronik ortamda ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden 16 Şubat tarihine kadar yapılacak. 2 Nisan 2017'de yapılacak olan YDS ilkbahar dönemi sınavı 09.30'da başlayacak ve 150 dakika sürecek.

ÖSYM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

''2017 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2017-YDS İlkbahar Dönemi) 2 Nisan 2017 tarihinde uygulanacaktır.  Sınava başvurular, 08-16 Şubat 2017 tarihlerinde alınacaktır. Sınava başvurmak isteyen adaylar için hazırlanan Kılavuzda; başvuru, sınav,değerlendirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almakta olup Ek’te yer alan Kılavuzun başvuru öncesi dikkatle incelenmesi gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.''

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.
Aday Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.
Sağlık Durumu/Engel Bilgi Formu için TIKLAYINIZ.
Başvuru Merkezleri için TIKLAYINIZ.
Adres İline Göre Tercih Edilebilecek Yakın Sınav Merkezleri için TIKLAYINIZ.
Çalıştığı Kurum için TIKLAYINIZ.
Çalıştığı Kurum İlçesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.