TUS, DUS, STS TIP giriş belgeleri yayımlandı!

ÖSYM, TUS, DUS, STS DİŞ HEKİMLİĞİ, STS TIP DOKTORLUĞU giriş belgelerini yayımladı.

TUS, DUS, STS TIP giriş belgeleri yayımlandı!
20 Eylül 2016 Salı 12:49

Ölçme, Seçme ve Yerleştime Merkezi (ÖSYM), TUS, DUS, STS TIP giriş belgeleri yayımlandığını resmi internet sitesinden yaptığı duyuru ile açıkladı.  TUS, DUS, STS DİŞ HEKİMLİĞİ, STS TIP DOKTORLUĞU  giriş belgelerine ulaşmak için ÖSYM'nin aday işlemleri sisteminden  T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

TUS, DUS, STS TIP giriş belgeleri için tıklayınız.

SINAV DUYURUSU

2016 DUS, STS DİŞ HEKİMLİĞİ, TUS (Sonbahar Dönemi), STS TIP DOKTORLUĞU (Sonbahar Dönemi):
Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

25 Eylül 2016 tarihinde uygulanacak olan 2016-DUS, 2016-STS DİŞ HEKİMLİĞİ, 2016-TUS (Sonbahar Dönemi), 2016-STS TIP DOKTORLUĞU (Sonbahar Dönemi) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atama işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

Adaylara saygı ile duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.