Teog mazeret sınavı Türkçe soruları ve cevapları - 17 Aralık 2016

TEOG 1. Dönem Mazeret Sınavı Türkçe soru ve cevapları açıklandı mı? Binlerce öğrencinin girdiği mazeret sınavlarının ilk oturumu Türkçe sınavı sona erdi. 20 sorunun sorulduğu 17 Aralık TEOG Türkçe sınavı nasıldı? TEOG Soru ve Cevapları ile ilgili detaylar haberimizde.

Teog mazeret sınavı Türkçe soruları ve cevapları - 17 Aralık 2016
18 Aralık 2016 Pazar 13:37

23-24 KAsım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 1. Dönem sınavına giremeyen öprenciler için mazeret sınavları 17-18 Aralık 2016 tarihlerinde yapıalcak. TEOG mazeret sınavında öğrenciler ilk olarak Türkçe sınavına girdi. Saat 09.00'da başlayan TEOG Türkçe soru ve cevapları merak ediliyor. Peki TEOG  mazeret sınavı Türkçe soruları yayınlandı mı? İşte detaylar. 

TEOG  mazeret sınavı türkçe sınavına giren öğrenciler  Türkçe sorularının kolay olduğunu ifade etti. Elbette sınava giren öğrenciler soruların cevaplarını tartışıyor ve merak ediyor.  Teog Türkçe soruları yayımlandı.

Türkçe sınavı soru ve cevapları için TIKLAYINIZ.

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.