TEOG 2. Dönem sınavları ne zaman yapılacak? TEOG sınavına nasıl hazırlanmalı?

Milyonlarca öğrencinin gireceği TEOG 2. Dönem sınavları ne zaman yapılacak? Uzmanlarda TEOG'da başarılı olmak için yapılacak uygulamalar. 2016-2107 TEOG sınav tarihleri ve sınav ile ilgili merak edilenler haberimizde.

TEOG 2. Dönem sınavları ne zaman yapılacak? TEOG sınavına nasıl hazırlanmalı?
25 Şubat 2017 Cumartesi 11:10

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında iyi bir liseye girebilmek için milyonlarca öğrenci Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarına hazırlanıyor. Peki TEOG 2. Dönem sınavları ne zaman yapılacak? Öğrenciler TEOG sınavına nasıl hazırlanmalı? TEOG ile ilgili merak edilenler haberimizde.  

 TEOG 2. Döenm sınavları ne zaman yapılacak?

Bir sonraki yıl liseye gidecek öğrencilerin gireceği TEOG sınavına çok az bir zaman kaldı. Ortaokul 8 inci sınıf öğrencilerinin ter dökeceği,

2. dönem TEOG sınavı 26-27 Nisan 2017'de girecek. Bu sınavın mazeret sınavı da 20-21 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak.



Peki TEOG sınavına nasıl hazırlanmalı?

Öğrenciler az bir süre kala TEOG sınavına soru çözerek hazırlanıyor. Uzmanlar derste işlenecek konuların önceden en az iki defa okunmuş ve anlaşılmayan yerlerin işaretlenmiş olması gerektiğini ifade ederken, dersleride dikkatli dinlemek gerektiğini ifade ediyor. 

Bir dersi tekrar etmek öğrencinin yapacağı en iyi ders çalışma tekniği olarak belirtilirken, ezberden kaçınılmalı ve soru çözerek, eksik olunan derslerin tamamlanması gerektiği uzmanların dikkatle öğrencilere söylediği konular arasında yerini alıyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.