TEOG 1. Dönem Fen ve Teknoloji soru ve cevapları - 24 Kasım 2016

TEOG Fen ve Teknoloji soru ve cevapları açıklandı mı? Saat 09.00'da yapılan TEOG Fen ve Teknoloji sınavının soru ve cevapları merak ediliyor. Teog 1. dönem fen cevapları açıklandığında haberimizde.

TEOG 1. Dönem Fen ve Teknoloji soru ve cevapları - 24 Kasım 2016
24 Kasım 2016 Perşembe 11:35

Yüzbinlerce öğrencinin ter döktüğü Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) ikinci oturumu 24 Kasım 2016 Perşembe günü yapıldı. İyi bir lise eğitimi için girilen TEOG sınavlarında adaylar Fen ve Teknoloji sınavında ter döktü. Peki TEOG Fen ve Teknoloji sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? İşte detaylar.

Daha iyi bir lise eğitimi için girilen TEOG sınavında öğrenciler ilk olarak FEN ve Teknoloji sınavına girdi. Saat 09.00'da başlayan Fen ve Teknoloji sınavında öğrenciler 20 soruya yanıt vermeye çalıştı. 

Sınavdan çıkan öğrenciler, Fen ve Teknoloji soru ve cevaplarını merak ediyor. MEB TEOG soru ve cevaplarını EBA üzerinden sınavların bitimi ile birlikte açıklayacak. 

TEOG FEN ve Teknoloji Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

TEOG sınavları ile ilgili en Güncel Bilgilerden haberdar olmak için Sınav Dünyası sayfamızı beğenebilirsiniz. Sınav Dünyası Facebook sayfamızı beğenmek içimn TIKLAYINIZ


Etiketler; #TEOG
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melisa kotbaş - 7 yıl önce
Bencede sayı doğrusunu biz o şekilde görmedik direkt 5ve 6 yaptkk
Avatar
Teog - 7 yıl önce
Matamatik sayi doğrusu müfredatdışı iptal olmalı
Avatar
Yasin güneş - 7 yıl önce
Matematikte sayı doğrusu çünkü müfredat dışı türkçede ise hititler sorusu iptal edilmeli
Avatar
rojda - 7 yıl önce
Türkçe sorularının hiçbirinde hata yok bence biyografi sorusu iptal edilmez ama sayı doğrusu müfredat dışı olduğu için iptal edilebilir
Avatar
başöğretmen - 7 yıl önce
matematik sayıdogrusu sorusu müfredat dışı iptal edilmeli. Türkçe biyografi sorusu hatalı soru iptal edilmeli
Avatar
UMUT - 7 yıl önce
Türkçenin biyografi sorusu iptal edilmeli
Avatar
Nısa - 7 yıl önce
sayı dogrusu sorusu ıptal edılmelı turkce dekı bıyografı sorusuda
Avatar
Sultan - 7 yıl önce
Çok guzellll