SRC sonuçları açıklandı - 22 Ocak 2017 e-devlet sonuç sorgula öğren

22 Ocak 2017 Pazar günü yapılan SRC sınav sonuçları açıklandı SRC 1, SRC 2, SRC3, SRC4, SRC5, sonuçları merak ediliyor. Sınava giren binlerce aday sonuçların açıklanmasını dört gözle bekliyor. Peki adayların büyük bir heves ve heyecanla beklediği 2017 SRC Sınav Takvimi haberimizde.

SRC sonuçları açıklandı - 22 Ocak 2017 e-devlet sonuç sorgula öğren
01 Şubat 2017 Çarşamba 10:50

Binlerce kişinin almak için çaba sarfettiği ve yılda 3 kere yapılan SRC sınav sonuçları açıklandı mı? Mesleki Yeterlik belgesi olarak da adlandırılan SRC belgesi almak için adaylar sınava giriyor. SRC 1, SRC 2, SRC3, SRC4, SRC5, UDY ve ODY alanlarında SRC belgesi almaya çalışan adaylar 22 Ocak 2017 Pazar günü SRC sınavına girdi. SRC sonuçları nihayet açıklandı.

Binlerce adayın katıldığı 22 Ocak 2017 SRC sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Adayların büyük bir merakla beklediği SRC sonuçları Ulaştırma Bakanlığı tarafından e-devlet üzerinden açıklanacak. SRC sonuçları açıklandığında adaylar T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle e devlete giriş yapıp sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Ulaştırma Bakanlığı SRC sonuçları ne zaman açıklanacak şeklinde bir açıklama yapmadı.

SRC SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Ulaştırma Bakanlığı SRC Belgesi sonuçları şu tarihte açıklanacak diye bir ifade vermedi. 22 Ocak 2017 Cumartesi günü yapılacak SRC sınav sonuçlarının da yaklaşık Şubat Ayının ilk haftasında açıklanması muhtemel gözüküyor. 

SRC sonuçları adayların e-devlet hesabı üzerinden yayımlanacağı için SRC sınavına katılan aday dışında kimse bu sonuca erişemeyecek. 

SRC SINAV SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

SRC 1, SRC 2, SRC 3, SRC 4 ve ODY ile UDY alanlarında sınava katılacak adaylar sınav sonuçlarını e devlet hesabı üzerinden öğrenebilecekler. 

SRC Nedir?

SRC sınavı herhangi bir ticari araç süren, yolcu, yük, eşya, kargo ve tehlikeli madde taşıyan araçları kullanan herkesin aldığı bir Mesleki Yeterlik belgesidir. SRC belgesini normal sürücü belgesi yani ehliyetle karıştırmamak gerekir. SRC belgesi tamamen özel uzmanlık isteyen bir belgedir. Bu belge ile ilgili Ulaştırma Bakanlığı tarafından senede üç defa sınav uygulanır ve SRC sonuçları açıklandıktan sonra bu belge sınavı kazananlar adına düzenlenir.

2017 SRC Sınav Takvimi






 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan - 7 yıl önce
Nezaman açiklanacak
Avatar
sevki akkaya - 7 yıl önce
IsAllah kazanirim da uzarim avrupalara gonlum gul gorur dilim dilim dilim ekmek yerim
Avatar
Nesim - 7 yıl önce
Src
Avatar
Turan aydın - 7 yıl önce
Nezaman
Avatar
Ayhan - 7 yıl önce
Src2 sinav sonuclari
Avatar
gökhan - 7 yıl önce
Nezaman açiklanacak
Avatar
Abdulvehap Ülkü tc 34603640646 - 7 yıl önce
Sonucum
Avatar
Nezaman açıklanacak src deyil sanki devletsırrı - 7 yıl önce
nezaman açıklanacak src