SRC sonuçları açıklandı mı? 11 haziran SRC sonucu öğren e devlet

11 Haziran 2016 Cumartesi günü yapılan SRC sınav sonuçları henüz açıklanmadı Peki SRC sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınava giren binlerce aday sonuçların açıklanmasını dört gözle bekliyor. Peki adayların büyük bir heves ve heyecanla beklediği 11 Haziran SRC sonuçları açıklandı mı? SRC sınavı ile ilgili detaylar haberimizde.

SRC sonuçları açıklandı mı? 11 haziran SRC sonucu öğren e devlet
22 Haziran 2016 Çarşamba 12:20

Binlerce kişinin almak için çaba sarfettiği ve yılda 3 kere yapılan SRC sınav sonuçları açıklandı mı? Mesleki Yeterlik belgesi olarak da adlandırılan SRC belgesi almak için adaylar sınava giriyor.  SRC 1, SRC 2, SRC3, SRC4, SRC5, UDY ve ODY alanlarında SRC belgesi almaya çalışan adaylar 11 Haziran 2016 Cumartesi günü SRC sınavına girdi. En son yapılan SRC sınavları 11 Haziran'da yapıldı. Peki SRC sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 

Binlerce adayın katıldığı 11 Haziran 2016 SRC sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Adayların büyük bir merakla beklediği SRC sonuçları Ulaştırma Bakanlığı tarafından e-devlet üzerinden açıklanacak. SRC sonuçları açıklandığında adaylar T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle e devlete giriş yapıp sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Ulaştırma Bakanlığı SRC sonuçları ne zaman açıklanacak şeklinde bir açıklama yapmadı.

SRC SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ulaştırma Bakanlığı SRC Belgesi sonuçları şu tarihte açıklanacak diye bir ifade vermedi. Ancak 6 Şubat'ta yapılan SRC sonuçlarının 18 Şubat'ta açıklandığını baz alarak bir tahminde bulunursak 11 Haziran 2016 Cumartesi günü yapılacak SRC sınav sonuçlarının da yaklaşık 20-25 Haziran tarihinde açıklanması muhtemel gözüküyor. 

SRC sınav sonuçlarını hızlı bir şekilde öğrenmek için android uygulamamızı indirebilirsiniz. Android uygulamamız üzerinden size göndereceğimiz ücretsiz bildirim ile sınav sonucunuzu anında öğrenebileceksiniz. Uygulamamızı indirmek için tıklayınız

SRC sonuçları adayların e-devlet hesabı üzerinden yayımlanacağı için SRC sınavına katılan aday dışında kimse bu sonuca erişemeyecek. 

SRC SINAV SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ (Sonuçlar açıklandığında link aktif olacaktır)

SRC 1, SRC 2, SRC 3, SRC 4 ve ODY ile UDY alanlarında sınava katılacak adaylar sınav sonuçlarını e devlet hesabı üzerinden öğrenebilecekler. 

Senede üç defa yapılan SRC sınavlarının ikincisi 11 Haziran 2016'da yapılmıştı. Şu an sadece belli sınav merkezlerinde yapılan SRC sınavları ilerleyen günlerde tüm Türkiye'de online bir sistem üzerinden yapılacak. Böylece adaylar SRC sınavına girmek için Ankara'ya gelmek zorunda kalmayacak. Üstelik SRC sınav sonuçları da anlık olarak öğrenilmiş olacak.

SRC sınavı herhangi bir ticari araç süren, yolcu, yük, eşya, kargo ve tehlikeli madde taşıyan araçları kullanan herkesin aldığı bir Mesleki Yeterlik belgesidir. SRC belgesini normal sürücü belgesi yani ehliyetle karıştırmamak gerekir. SRC belgesi tamamen özel uzmanlık isteyen bir belgedir. Bu belge ile ilgili Ulaştırma Bakanlığı tarafından senede üç defa sınav uygulanır ve SRC sonuçları açıklandıktan sonra bu belge sınavı kazananlar adına düzenlenir.


Etiketler; #src
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
irfan alu - 8 yıl önce
Src sonucuları
Avatar
mehmet yıldırım - 8 yıl önce
serece sonuşları
Avatar
Samet çalışan - 8 yıl önce
Src sonuçlari
Avatar
Huseyın - 8 yıl önce
Arkadaşlar 11 hazıran src4 sınav sonucları açıklandımı ve ne zaman açıklanır
Avatar
Huseyın - 8 yıl önce
Bu Src 4 11 hazıran sınav sonucları ne zaman açıklanacak bekleyıp duruyoruz boş boş
Avatar
kamil elmas - 8 yıl önce
Nezaman aciklanir kimse birsey bilmiyor
Avatar
Huseyın - 8 yıl önce
Arkadaşlar 11hazıran Src sınav sonucları cuma günü açıklanacakmış
Avatar
emre - 8 yıl önce
acıklnmış gectım 80 aldım