Sayıştay Eleme Başvuruları başladı!

ÖSYM Sayıştay Eleme Başvurularının başladığını duyurdu. Sayıştay Eleme Sınavı için tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sayıştay Eleme Başvuruları başladı!
20 Eylül 2016 Salı 13:27

ÖSYM Sayıştay Eleme Başvuruları hakkında duyuru yaptı. ÖSYM'in resmi internet adresinden yapılan duyuruda Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı'nın başvuru tarihini 20-29 Eylül 2016 olarak açıkladı.

Sınav 30 Ekim'de 

Bugün başlayan Sayıştay Eleme için başvuru yapacak adayların sınav ücretini ödemeleri sonrasında başvuruları tamamlanacaktır. 30 Ekim 2016 Pazar günü  Ankara’da yapılacak olan sınav saat 9.30'da başlayacak.

Sınava 35 yaşını doldurmayanlar başvuru yapacak

35 yaşını doldurmamış adayların başvuru yapabileceği sınavda başvurular "http://www.osym.gov.tr" adresinden yapılabilecek.

Sayıştay Eleme Başvurusu yapmak için TIKLAYINIZ.

Detaylı bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

DUYURU
(20 Eylül 2016)

 2016-Sayıştay Eleme Başvuruları

Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı (2016-Sayıştay Eleme),  30 Ekim 2016 Pazar günü Ankara’da yapılacaktır.

Sınava başvurular, 20-29 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olup adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklardır.  Adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.