Sağlık Bakanlığı 5517 Münhal Kadro açtı

Sağlık Bakanlığı, görevde yükselme ve ünvan değişikliğinde 5517 münhal kadronun açıldığını duyurdu. Sağlık Bakanlığı görevde yükselme ve ünvan değişikliğinde açılan münhal kadrolar için detaylar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı 5517 Münhal Kadro açtı
20 Ekim 2016 Perşembe 10:40

Sağlık Bakanlığı, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliğinde 5517 Münhal Kadro Açıldığını duyurdu.  

Bakanlık, sınav duyurusu, münhal kadrolar, öğrenim durumuna göre mezuniyet alanları ve sınav konuları hakkında açıklama yaptı. Buna göre Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşların Unvan Değişikliği Sınavı başvuru işlemleri 25 Ekim 2016 Salı günü başlıyor. Başvurular 2 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 18:00'da sona erecek.

Sağlık Bakanlığı, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ilan edilen münhal kadrolarda, şef için 150, VHKİ için 950, Memur için 980 ve şoför için 600 kadro açıldığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Bir kez daha verdiğimiz sözü gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl yapılan ve beklentileri karşılamayan sınav sonrası, Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmelerde, yeni bir sınav yapılması gerektiğini ifade etmiştik. Bakanlıktan geçtiğimiz yıl sözünü aldığımız sınav, ülkemizin siyasi gündemi sebebiyle bu yıla kalmıştı. Genel Başkanımız Metin Memiş, son olarak Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a gerçekleştirdiği ziyarette konuyu dile getirmiş, verilen sözlerin bir an önce hayata geçirilmesini istemişti. Bu görüşme sonrası, bakanlıkta yapılacak sınavla ilgili komisyon oluşturuldu ve çalışmalar başlatıldı. Bu hafta da sınavla ilgili ayrıntılar kamuoyuna açıklandı. 

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ilan edilen münhal kadrolarda, şef için 150, VHKİ için 950, Memur için 980 ve şoför için 600 kadro açıldı.  Tüm sağlık çalışanlarına hayırlı olsun."

Sınav duyurusu, 5517 münhal kadro, öğrenim durumuna göre mezuniyet alanları ve sınav konuları hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.