ÖSYM duyurusu! ÖABT adayları dikkat!

ÖSYM, ÖABT adaylarına ilişkin açıklamada bulundu. ÖSYM'nin yaptığı açıklamada, ÖABT adaylarının Talim ve Terbiye Kurulu kararı ile uygulanmakta olan ve kademeli olarak uygulanacak olan öğretim programlarının tamamından sorumlu olduğu kaydedildi.

ÖSYM duyurusu! ÖABT adayları dikkat!
21 Haziran 2016 Salı 11:57

ÖSYM ÖABT adaylarına ilişkin duyuru yayımladı. Söz konusu duyuruda, ÖABT adayları Talim ve Terbiye Kurulu kararı ile uygulanmakta olan ve kademeli olarak uygulanacak olan öğretim programlarının tamamından sorumludur ifadelerine yer verildi.

ÖSYM'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

ÖABT Adaylarını Bilgilendirme

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığınca ilk ve orta öğretim düzeyinde öğretim programları güncellenmekte ve güncellenen bu programlar kademeli olarak uygulanmaktadır. Kademeli geçişten dolayı ÖABT adaylarının atamaları yapıldığında farklı öğretim programlarını kullanmaları gerekecektir. Adaylar, Talim ve Terbiye Kurulu kararı ile uygulanmakta olan ve kademeli olarak uygulanacak olan öğretim programlarının tamamından sorumludurlar.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.


Etiketler; #ÖSYM #ÖABT
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.