ÖSYM'den KPSS Önlisans sınavı için önemli açıklama

ÖSYM , KPSS Önlisans sınav günü için önemli açıklamada bulundu. İstanbul'da sınava girecek olan adaylar için tüm ilçelerde bulunan nüfus müdürlüklerinin pazar günü açık olacağını bildirdi.

ÖSYM'den KPSS Önlisans sınavı için önemli açıklama
14 Ekim 2016 Cuma 13:03

ÖSYM tarından yapılan  yazılı açıklamada KPSS Önlisans sınavının yapılacağı 16 Ekim Pazar gününde İstanbul genelinde nüfus müdürlüklerinin açık olacağını duyurdu. 

Yazılı açıklamada, KPSS Önlisans sınav gününde adayların kimliklerini unutması, çaldırması ya da kaybetmesi ihtimalinden dolayı İstanbul genelindeki tüm nüfus müdürlüklerinin açık tutulacağı belirtildi. Adaylar sınav yerine yakın olan nüfus müdürlüklerine 07.00-10.30 saatleri arası sınav giriş belgesini ibraz ederek hizmet alabilecekler. İbraz için ikametgah adresinin olduğu ilçedeki nüfus müdürlüğü olması gerekmiyor. Adaylar sınav yerinde bulunan nüfus müdürlüklerine müracat edebilir.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.