Müdür Yardımcılığı Sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 Müdür Yardımcılığı Sınav sonuçları geç mi açıklanacak?

MEB'in okullara müdür yardımcısı ve müdür başyardımcısı atamak amacıyla yaptığı Müdür Yardımcılığı Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 57 bin adayın katıldığı ve Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Sınavı sonuçları geç mi açıklanacak? MEB sonuçların açıklanması için bir gün verdi mi? Detaylar haberimizde.

Müdür Yardımcılığı Sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 Müdür Yardımcılığı Sınav sonuçları geç mi açıklanacak?
22 Mart 2016 Salı 12:37

 Müdür Yardımcılığı Sınavı 20 Mart Cumartesi öğleden sonra 14.00 'da yapılmıştı. Sınava 57 bin öğretmen müdür yardımcısı olmak amacıyla katıldı. MEB Müdür Yardımcılığı sınav sonuçları için daha önce yayımladığı bir sınav takvimini esas alıyor. Sınav sonuçları 18 Nisan 2016 tarihinde MEB tarafından www.meb.gov.tr adresinde duyurulacak.  Ancak adaylar tarafından sınavların yapıldığı günden bu yana MEB'e yönelik bir eleştiri söz konusu. Bu derece basit ve dar kapsamlı, az kişiyi ilgilendiren bir sınavın sonuçlarının bu kadar geç açıklanmasının doğru olmadığını dile getiren adaylar MEB'in bir hamle yaparak Müdür Yardımcılığı sonuçlarını beklenen süreden daha kısa bir zamanda açıklamasını talep ediyor. 

MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

57 bin adayın 32 sınav merkezinde katıldığı Müdür Yardımcılığı Sınavı 167 okulda gerçekleşmişti. Sınav sonrası sorular meb.gov.tr tarafından yayımlanmazken Kamu Saati ziyaretçileri yorumlarla ve e-postalarla sınav  sonrası akıllarında kalan Müdür Yardımcılığı Sınavı sorularını ve doğru olduğunu düşündükleri cevapları paylaştı. 

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte senede onlarca sınav yapan ÖSYM 2015 YGS sonuçlarını 2 milyon 100 bin adayın sınava girmiş olmasına rağmen 4 günde açıklıyorken 57 bin 387 adayın katıldığı 2016 Müdür Yardımcılığı Sınavının MEB tarafından bu kadar geç açılanmasının çok da kabul edilebilir izahının olmadığını düşünüyoruz. 
2016 MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Müdür Yardımcılığı sonuçları 18 Nisan 2016 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar MEB internet sitesi üzerinden ve eş zamanlı olarak da bu sayfadan Kamu Saati aracılığıyla duyurulacak. Dilerseniz sonuçlar açıklandığı anda bildirim almak için android uygulamamızı indirebilirsiniz.

Kamu Saati uygulamasını indirmek için tıklayınız.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.