MEB Eba giriş - eba.gov.tr TEOG soruları ve cevaplarını öğrenme

MEB EBA giriş sayfası üzerinden TEOG soruları ve cevaplarını yayımlayacak. EBA yani Eğitim Bilişim Ağı Milli EĞitim Bakanlığının teknolojiyle ve MEB sınavlarıyla ilgili güncel bilgilerin öğrenildiği bir sayfa. TEOG soruları ve cevap anahtarı EBA giriş sayfasından öğrenilebilecek. www.eba.gov.tr üzerinden EBA'ya giriş yapmak için ve eba öğrenci şifresi almak için Kamusaati özel haberimizi okuyabilirsiniz. Detaylar haberimizde...

MEB Eba giriş - eba.gov.tr TEOG soruları ve cevaplarını öğrenme
28 Nisan 2016 Perşembe 13:10

MEB TEOG soruları ve cevaplarını EBA Eğitim Bilişim Ağı üzerinden paylaşıma açıyor. TEOG soruları ve cevapları eba.gov.tr EBA üzerinden yayımlanıyor. Tüm teog sınavları bittikten sonra yayımlanacak TEOG sorularına erişmek için öğrenciler EBA öğrenci şifresini bilmesi ve EBA'ya kayıtlı olması gerekiyor. EBA öğrenci şifresi alma veya şifre unutulduğunda yapılacak iş ve işlemleri aşağıda açıkladık. 

EBA Milli Eğitim Bakanlığının teknolojiyle ilgili gelişmeleri eğitimde kullandığı bir platform. Hem MEB'e bağlı çalışan öğretmenlerin hem de ilk okuldan liseye kadar her kademede okuyan öğrencilerin MEB'deki teknolojik gelişmeleri takip ettiği EBA TEOG sınav soruları ve cevaplarını da yayımlana görevini üstlendi. Geçtiğimiz aylarda her öğretmenin en az bir kere EBA'ya girmesi ile ilgili resmî bir yazı gönderen MEB'in, e-okul üzerindeki iş yükünün bir kısmını EBA'ya aktarmayı planladığı tahmin ediliyor. 

TEOG sınavları gibi merkezi sınavların sorularının ve cevap anahtarının EBA üzerinden öğrencilere duyurulması öğrencilerin Eğitim Bilişim Ağı olan EBA'yı daha sık kullanmasını sağlıyor. 

EBA GİRİŞ SAYFASI
EBA TEOG SORULARI VE CEVAPLARI (VİDEOLU ÇÖZÜMLER)

TEOG İKİNCİ DÖNEM SORULARI VE CEVAPLARI EBA.GOV.TR 'DE!

TEOG 2. dönem soruları ve cevapları henüz EBA üzerinden yayımlanmadı. Ancak MEB TEOG sorularını ve cevaplarını 28 Nisan 2016 Perşembe günü EBA'da yayımlayacak. 13.00'da . Üstelik çözümlerini bir video kaydıyla anlatacak şekilde. Peki eba.gov.tr nasıl kullanılır? 

TEOG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? TIKLA ÖĞREN.

EBA  ÖĞRENCİ ŞİFRESİ ALMA

Eba öğrencilerin eğitim öğretim ortamına aktif katılmasını ağlayan, Fatih Projesi kapsamında geliştirilen bir projedir. EBA ile öğrenciler eğitimde teknolojiy iileri düzeyde kullanacak, tabletler ve akıllı tahtalar ile teknolojik eğitimin mantığını kavrayacaklar. Üstelikl öğretmenlere verilen EBA hizmetiçi eğitimiyle de öğretmenler EBA üzerinden sınıf yönetimi sağlayacak ve öğrencilerine ders anlatabilecek. 

EBA öğrenci şifresi alma işlemi için öğrencinin sınıf rehber öğretmeni veya okul idaresine ulaşması gerekiyor. Çünkü öğrencilere EBA şifresini ancak okul idaresi veya bu iş ile görevlendirilen bir öğretmen veriyor. 

Öğrenci Eba giriş şifresini unutursa okuduğu okuldan yeni bir şifre talebinde bulunabilir. 

EBA ÖĞRETMEN ŞİFRESİ ALMA

Öğretmenlerin de EBA'yı kullanmak için eba öğretmen şifresi almaları gerekiyor. Öğretmenlerin MEBBİS modülü giriş şifresi varsa bu şifre ile EBA şifresini alabilmeleri mümkün. www.eba.gov.tr üzerinden MEBBİS şifresi ile giriş seçeneğini tıklayarak öğretmenler EBA şifresi oluşturabilirler. 

TEOG PUAN HESAPLAMA işlemleri için tıklayınız.

İŞTE TEOG SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

TEOG PUAN HESAPLAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TEOG TÜRKÇE SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG MATEMATİK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG DİN KÜLTÜRÜ SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG iNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG YABANCI DİL SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG FEN ve TEKNOLOJİ SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG sınav soruları ve cevapları yayımlandığı an ücretsiz bildirim almak için Kamusaati Android uygulamasını indirebilirsiniz. İndirmek için tıklayınız.


Etiketler; #TEOG #eba
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
teok - 8 yıl önce
42 yanlış
Misafir Avatar
melek bakmaz - 8 yıl önce @teok
nasıl yaa 42 yanlış keşke girmeseydin dahas iyiymiş
Avatar
melek - 8 yıl önce
neen çalışmadınız mı teog a
Avatar
gereksiz - 7 yıl önce
Teog ama hiç çalışmadım 106 doğru yaptım bende şaşkınım
Avatar
gereksiz - 7 yıl önce
Teoga hiç çalışmadım 106 doğru yaptım bende şaşkınım