LYS Yabancı Dil soruları ve cevapları - LYS-5 İngilizce, Almanca, Fransızca soruları nasıldı?

2016 LYS 5 Yabancı Dil sınavına yü zbinlerce aday girdi. 25 haziran 2016 Cumartesi yapılan LYS Yabancı Dil Sınavında adaylar İngilizce, Fransızca ve Almanya sorularını çözdü. Peki LYS 5 Yabancı Dil soruları nasıldı, 2016 LYS ingilizce, almanca ve fransızca soruları uzman yorumları ve LYS Yabancı Dil soru ve cevapları ile ilgili detaylar haberimizde.

LYS Yabancı Dil soruları ve cevapları - LYS-5 İngilizce, Almanca, Fransızca soruları nasıldı?
25 Haziran 2016 Cumartesi 14:55

Yüzbinlerce üniversite adayı, 25 Haziran 2016 Cumartesi yapılan LYS Yabancı Dil sınavına girdi. İyi bir üniversite eğitimi almak isteyen ve hayalerindeki üniversiteye gitmek isteyen yüzbinlerce aday 2016 LYS Yabancı Dil sınavında ter döktü. Peki LYS Yabancı Dil soru ve cevapları açıklandı mı? LYS Yabancı Dil sınavı nasıldı? LYS Yanabcı Dil soruları uzman görüşleri ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

LYS Yabancı Dil sınavı soruları nasıldı 

25 Haziran 2016 tarihinde yapılan LYS Yabancı Dil sınavında adaylar kendi branşlarının sorularına yanıt verdi. Sınava giren adaylarla yaptığımız görüşmlerde, Yabancı Dil sınavının geçtiğimiz yıllarda sorulan sorularla benzer olduğu ve o kadar zor olmadığı belirtildi. Genel görüşlere göre 25 Haziran 2016 tarihinde yapılan LYS Yabancı Dil sorularının zorluğunun normal olduğu ve çalışan her öğrencinin zorlanmadan yapabileceği tarzda sorular olduğu kanısı bir oldu.


LYS Biyoloji Sınavı Uzman Yorumları

LYS Yabancı Dil sınavını değerlendiren uzmanlar, 2016 LYS Yabancı Dil sorularının standart şekilde olduğunu, ÖSYM sınavda kolaydan zorluk derecesi artarak sorular sorduğunu ifade etti. Sıanva çalışan adayların zorlanmadan yapabileceği görüşü hakim olurken, öğrencilerin bu yıl emeklerini alacakları belirtildi. Sizlerde LYS Yabancı Dil soruları ile ilgili hatırladıklarınızı, görüşlerinizi ve eleştirilerinizi, sayfamızın altında bulunan "Yorum" kısmına yazabilirsiniz.

Peki LYS Yabancı Dil Soru ve Cevapları açıklandı mı?

ÖSYM, tarafından yapılan 2016 LYS Yabancı Dil sınavı henüz açıklanmadı. Sıanva giren adaylar soruların biran önce açıklanmasını beklerken, ÖSYM'nin akşam saatlerinde LYS Yabancı Dil soru ve cevaplarını açıklaması bekleniyor. Sınav soruları ve cevapları açıklandığı an sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Soru ve Cevaplarının açıklandığı anda haberdar olmak isterseniz, Kamu Saati Uygulamamızı indirebilirsiniz ve bildirim alabilirsiniz. 

Kamu Saati mobil Uygulamayı indirmek için TIKLAYINIZ
 


Etiketler; #LYS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.