LYS tercih tarihi değişti, İşte yeni ÖSYS tercih tarihleri

Yüksek Öğretim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre LYS tercihleri tarihleri değişti. LYS tercihleri daha önce 26 Temmuz ile 2 Ağustos 2016 tarihleri arasında alınacaktı. Ancak YÖK tarafından alınan bir kararla bu tarihler değişti. İşte yeni LYS tercih tarihleri...

LYS tercih tarihi değişti, İşte yeni ÖSYS tercih tarihleri
24 Temmuz 2016 Pazar 13:10

Yüksek Öğretim Kurulu tarafından LYS tercih tarihleri değiştirildi. ÖSYS tercih tarihleri 26 Temmuz 2 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılacaktı ancak YÖK tarafından tercih tarihlerinde ufak bir düzenleme yapıldı. İşte yeni tercih tarihleri.

LYS TERCİH TARİHLERİ

YÖK tarafından LYS tercih tarihleri 29 Temmuz 2016 ile 3 Ağustos 2016 arası olarak belirlendi. Öğrencilerin mağdur olmamaları adına yeni LYS tercih tarihlerini dikkate almaları gerekiyor. 

LYS tercih tarihlerinden önce birçok öğrencinin çeşitli tercih robotlarıyla ön hazırlık yaptığı, tercih günleri başladığında sadece sisteme girme işlemi yapacağı biliniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berna Kurtaran - 8 yıl önce
Tercih kılavuzlarının güncelleneceği söyleniyor doğru mu
Misafir Avatar
Nazan aaslan - 8 yıl önce @Berna Kurtaran
Evet ama sadece kapatilan uni.silinecek bi degisiklik olmyck ama
Avatar
adsız - 8 yıl önce
ınsAllah bu yıl unıversıtelerın puanı yukselmez
Avatar
Canan krm - 8 yıl önce
Peki tercihler ne zaman açıklanır ?
Avatar
Ilhan kartal - 8 yıl önce
Kılavuz degisecek mi
Avatar
deryadeniz - 8 yıl önce
iyioldubence
Avatar
Serkan demirtaş - 8 yıl önce
Tercihler ne zaman aciklanacak ?