LYS 1 Matematik Geometri soruları nasıldı? Mat 2 Geometri sınavı uzman yorumları

LYS 1 matematik ve geometri sınavları şu an itibariyle sona erdi. 500 binin üzerinde adayın katıldığı 19 Haziran 2016 Pazar LYS 1 matematik soruları nasıldı, geometri soruları nasıldı? Limit, Türev ve Intergral gibi zor konuların olduğu Mat 2 uzman yorumları nasıl? Matematik soruları zor muydu yoksa kolay mıydı? İşte sizin LYS 1 değerlendirmeleriniz...

LYS 1 Matematik Geometri soruları nasıldı? Mat 2 Geometri sınavı uzman yorumları
19 Haziran 2016 Pazar 10:11

LYS maratonunda ikinci basamak 19 Haziran 2016 Pazar günü LYS 1 matematik geometri sınavıyla tamamlandı. 500 binin üzerinde aday matematik (mat 2) geometri sorularında ter döktü. Peki matematik geometri soruları nasıldı? LYS 1 Matematik sınavı kolay mıydı? Sınavdan çıkan adayların LYS 1 geometri ve matematik sınavı yorumlarını, uzman yorumlarını sizler için bu sayfada derliyoruz. Siz de sayfanın en atlındaki yorum bölümünden LYS 1 matematik geometri sınavıyla ilgili yorumlarınızı yapabilirsiniz.

2016 LYS 1 MATEMATİK GEOMETRİ NASILDI?

Sınavdan çıkan adaylar matematik sınavında birkaç sorunun dışında standart bir sınav olduğunu ancak geometri sınavının aşırı zor olduğunu ifade etti.

Son yıllarda ÖSYM LYS 1 Matematik ve Geometri sınavlarında öğrencileri zorluyordu. Ancak 2016 YGS ile birlikte ÖSYM sınavları farklı bir yönelim arz etti. Özellikle YGS'nin kolay olması ve 18 Haziran 2016 Cumartesi günü yapılan LYS 4 Sosyal Bilimler sınavlarının kolay olması LYS 1 Matematik ile LYS 1 Geometri sınavlarının da kolay olacağını düşündürmektedir. Ancak şu ana kadar adaylardan ve sosyal medyadan derlediğimiz bir sınav zorluğu ve kolaylığı verisi bulunmamaktadır. Verileri topladığımız an bu bölümde yayımlayacağız. 

LYS 1 MATEMATİK SORULARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

LYS 1 GEOMETRİ SORULARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


LYS  4 TARİH SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

LYS  4 COĞRAFYA SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ


LYS  4 FELSEFE SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

Uzman eğitimci Hasan Han, öğrencilerin LYS matematik zordu veya LYS geometri kolaydı gibi bir duruma çok takılmamaları gerektiği, bu durumun öğrenciler üzerinde topyekün etki yapacağı için çok fazla bir değişikliğe sebep olmayacağını belirtti. O sebeple matematik nasıldı diye sormak yerine benim LYS matematik sınavım nasıldı, LYS geometri sınavım nasıldı demek daha doğru olur.

LYS 1 GEOMETRİ MATEMATİK UZMAN YORUMLARI

LYS 1 matematik zor muydu şeklinde gelen soruları uzmanlarımız sınav sonrası değerlendirecek. Uzman yorumları ile LYS 1 matematik ve LYS 1 geometri sorularını derinlemesine tartışacağız. Bu sayfayı sürekli yenileyerek bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mosmor - 8 yıl önce
geo dan 18 soru yaptım matematik felç geçirtti bana ygs de bile daha çok yapmıştım
Avatar
kübra - 8 yıl önce
bence zordu ygs yi bu kadar basit yapıp bu sınavı zorlamanın anlamı neydi acaba
Avatar
kralgiyinik - 8 yıl önce
mat da süre yetmedi geo basitti.
Avatar
Burcu - 8 yıl önce
Bence ikisinide çok kolaydi
Avatar
Ramazan oruc - 8 yıl önce
Gercek bisey soluyorum yanlis anlamayin ama bende dun girdim sinava abi son 3 yilin en kolay sinaviydi hele 2015 gore vok kolaydi
Misafir Avatar
Esma - 8 yıl önce @Ramazan oruc
2015 e göre mat1 kısmı biraz uğraştırıcı mat2 kısmı daha basit gibiydi geometri kesinlikle geçen yıldan basitti
Avatar
hsyn - 8 yıl önce
mat zordu gercektende ozellikle mat1