KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı mı?

20 Kasım 2016 tarihinde yapılan KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 3 Milyondan fazla adayın girdiği 2016 KPSS Lise sınav sonuçları ile ilgili detaylar kamusaati.com adresimizde. KPSS sonuç sorgulama ile ilgili merak edilenler sayfamızda.

KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı mı?
29 Kasım 2016 Salı 11:35

20 Kasım 2016 tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim sonuçları merak ediliyor. 3 milyondan fazla adayın girdiği KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden sonuç sorgulama ile ilgili detaylar haberimizde. 

20 Kasım 2016 Pazar günü yapılan ve büyük bir katılımın olduğu KPSS Ortaöğretim oturumu sonuçları henüz açıklanmadı. ÖSYM tarafından yapılan KPSS Lise sonuçlarının ise ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz yıllara göre 3 katı kadar fazla adayın katıldığı KPSS ne zaman açıklanacak?

2016 KPSS Ne Zaman Açıklanacak?

3 milyondan fazla adayın girdiği KPSS Ortaöğretim sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. ÖSYM, sonuçları ile ilgili henüz bir açıklama yapmazken, sonuçların 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllara göre katılımın bir hayli fazla olduğu göz önüne alındığında, sonuç açıklamanın biraz uzayabileceği öngörülüyor. 

KPSS sonuçları açıklandığı an haberdar olmak isterseniz Kamu Saati Facebbok ve Twitter sayfalarımızı takip edebilirsiniz. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.