KPSS Ortaöğretim Genel Kültür ve Yetenek soru cevapları burada

KPSS Ortaöğretim, Matematik, Türkçe, Tarih ve Coğrafya soru ve cevapları kamusaati.com adresimizde. 2016 KPSS Lise Genel Kültür, Genel Yetenek soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS Ortaöğretim Genel Kültür ve Yetenek soru cevapları burada
20 Kasım 2016 Pazar 13:51

3 milyon 500 bin adayın girdiği Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim oturumu sona erdi. Kamuda memur olabilmek için girilen sınavda adaylar 120 soruya yanıt verdi. Peki ÖSYM KPSS Ortaöğretim soru ve cevaplarını yayınladı mı? KPSS Lise Genel Kültür ve Genel Yetenek Soru ve Cevaplarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

20 Kasım Pazar günü saat 10.00'da başlayan ve 120 dakika süren KPSS Ortaöğretim sınavı sona erdi. Genel Kültür ve Genel Yetenenk sorularının sorulduğu ortaöğretim sınavından çıkan adaylar, KPSS soru ve cevaplarını merak ediyor. Peki KPSS Ortaöğretim sınavı bu sene nasıldı? Sınava giren bazı adayların zor dediği KPSS soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2016 KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları

Şüphesiz binlerce memur adayının en çok merak ettiği, KPSS Ortaöğretim Genel Kültür-Genel Yetenek sınavı soru ve cevapları oluyor. Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Anayasa, Genel Kültür konularından gelen soruları yanıtlayan adaylarda en büyük beklenti soru ve cevapların hemen açıklanması oluyor. ÖSYM'nin KPSS Ortaöğretim soru ve cevaplarını akşam saatlerinde açıklaması bekleniyor. Soru ve cevapların açıklandığı anda haberdar olmak isterseniz Kamu Saati uygulamamızı indirebilir veya Facebook ile Twitter sayfamızı takip edebilirsiniz. 

KPSS'de hatalı soru var mı? İptal soru olacak mı? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

KPSS Ortaöğretim SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

2016 KPSS Ortaöğretim Sınavı Nasıldı? Uzman Yorumları için TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.