KPSS ÖABT'de hatalı soru var mı? İptal edilecek soru olacak mı?

Yüzbinlerce öğretmen adayının girdiği KPSS ÖABT sınavı sona erdi. 17 ayrı branş için yapılan KPSS Öabt'de hatalı soru var mı? Öğretmen adayları 50 sorunun sorulduğu öğretmenlik alan bilgisi sınavında hatalı soru ve iptal edilecek soru var mı merak ediyor. KPSS ÖABT ile ilgili merak edilenler haberimizde.

KPSS ÖABT'de hatalı soru var mı? İptal edilecek soru olacak mı?
20 Ağustos 2016 Cumartesi 11:10

Yüzbinlerce ögretmen adayı 20 Ağustos Cumartesi günü yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girdi. Öğretmen olabilmek icin girlilen KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavında adaylar 50 soruya yanıt verdi. Sabah 09.30'da başlayan oturumda adaylar, 17 farklı branştan kendi branşlarına ait sınavın sorularını çözdü. Peki KPSS ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ) sınavında hatalı soru var mı? 

KPSS ÖABTSınavında Hatalı Soru Var mı?

20 Ağustos 2016 Cumartesj günü yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonrası sınava giren adaylar, sorularla ilgili konuşuyor. Sınavdan çıkan bazı adaylar kendi branşlarının sorularının eski yıllara göre kolay olduğunu söylerken, Fen bilimleri alanları ile ilgili  sorularının zor olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz yıllara göre zorluğu biraz daha az olan 2016 KPSS'de iptal soru henüz yok. Ancak herhangi bir iptal veya tartışma oluşturacak soru olduğunuda sitemizden öğrenebileceksiniz.

Sizde 2016 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınavında hatalı soru olduğunu düşünüyorsanız, sayfamızın "Yorum" kısmına yazabilirsiniz.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkçeci - 8 yıl önce
43. sorunun cevap anahtarı yanlıstır. Bilişsel ve yapılandırmacı yer değiştirmelidir.
Avatar
türkçeci kral - 8 yıl önce
sayın Türkçeci arkadaşlar öabt sınavımızda 43.,46 bence kesinlikle cevap anahtarı yanlıştır bunun dışında 16.,17. soruda da hata var bir arkadaş üniv hocasına gösterdi lütfen buna kayıtsız kalmayalım
Avatar
Türkçeci - 8 yıl önce
Türkçe 43.soru yanlıştır. Daha doğrusu cevap anahtarı yanlıştir.
Misafir Avatar
türkçe - 8 yıl önce @Türkçeci
46.soru örümcek ağı kavram haritası(türü) cevapta sıkıntı yok.
Avatar
mert - 8 yıl önce
Türkçe 43. sorunun cevabı kesinlikle yanlış. Cevap C olmalı.
Avatar
mehmet - 8 yıl önce
Türkçe
16. Ve 43 . soruların cevap anahtarı yanlış verilmiş eğer ösym cevap anahtarını doğru kabul ederse iki soru da yanlıştır.
Avatar
fatma özdemir - 8 yıl önce
türkçe 43. sorunun cevap şıkkı yanlış verilmiş
Avatar
mustafa - 8 yıl önce
türkçe 46.soru yanlıs kavram ve zihin haritası olmalı.
Avatar
Türkçe - 8 yıl önce
Türkçe ÖABT'de 43. sorunun cevap anahtarı yanlış. Doğru cevap "E" değil, "C" olmalı.