KPSS 2016/7 tercih sonuçları açıklandı - ÖSYM sonuç sorgula öğren

ÖSYM, binlerce adayın merakla beklediği KPSS 2016/7 (Sağlık Bakanlığı) tercih sonuçları açıklandı. Sağlık bakanlığı tercih sonuçlarını sonuc.oym üzerinden sorgulaya öğren ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS 2016/7 tercih sonuçları açıklandı - ÖSYM sonuç sorgula öğren
07 Kasım 2016 Pazartesi 17:45

28 Ekim - 3 Kasım 2016 tarihleri arasında tercihleri alınan ,Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlara sözleşmeli personel alımına ilişkin tercih sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzerinden açıklandı. 

ÖSYM Resmi internet sayfasından binlerce aday tarafından merakla beklenen KPSS 2016/7 (Sağlık Bakanlığı) sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Adaylar T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleriyle sonuçlara erişim sağlayabilecekler. ÖSYM'nin yaptığı duyuru şu şekilde ;

''KPSS-2016/7 Tercih Kılavuzunda yer alan Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları, 7 Kasım 2016 tarihinde saat 16:50’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.''

KPSS 2016/7 Sonuçları için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.