Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Avukatlık Giriş Sınav İlanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından avukatlık giriş sınavı için ilan yayımlandı. İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Avukatlık Giriş Sınav İlanı
17 Ocak 2017 Salı 10:05

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından avukatlık giriş sınavı için ilan yayımlandı. İlanda yer alan bilgilerde 16 Ocak 2017 tarihinde başlayan Avukatlık Giriş Sınavı online başvurularında, şimdiye kadar yapılan başvuruların incelenmesi neticesinde bazı evrakların eksik yüklendiğinin tespit edildiği belirtildi. Bakanlığın ilanında başvuru yapan ve yapacak olan adayların gerekli evrakları eksiksiz ve okunaklı bir şekilde eklemeleri gerektiği belirtildi.

İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın konuya ilişkin ilanı:

"16.01.2017 tarihinde başlayan Avukatlık Giriş Sınavı online başvurularında şimdiye kadar yapılan başvuruların incelenmesi neticesinde bazı evrakların eksik yüklendiği tespit edilmiştir. Başvuru yapan ve yapacak olan adayların aşağıda yer alan evrakları eksiksiz ve okunaklı bir şekilde eklemeleri gerekmektedir.

Adaylar “Avukatlık Giriş Sınavı Başvuru Formu”na aşağıdaki belgeleri eklerler.

a)    Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlar için diploma denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği),

b)    ÖSYM internet sitesinden alınmış ve kontrol kodu bulunan KPSS sonuç belgesi

c)    Avukatlık ruhsatnamesinin aslı veya noter tarafından onaylı örneği (avukatlık ruhsatnamesinin aslının ibrazı halinde örneği başvuru sırasında onaylanacaktır),

d)    1 sayfayı geçmeyecek şekilde el yazısı ile yazılmış ve imzalanmış özgeçmiş.


İSTENİLEN EVRAKLAR ŞUAN SADECE SİSTEME YÜKLENECEKTİR."


Gançlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Avukatlık Giriş Sınav İlanı için TIKLAYINIZ.

 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.