Eğitim-Bir-Sen'in Talebiyle Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı saati ileriye alındı

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü, Eğitim-Bir-Sen’in başvurusu üzerine ALES’e girmek isteyen aday öğretmenlere kolaylık sağlamak üzere Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınav saatini, 18.12.2016 günü saat 12.30’da sona erecek olan ALES bitiminden sonra saat 14.00 olarak belirledi.

Eğitim-Bir-Sen'in Talebiyle  Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı saati ileriye alındı
31 Ekim 2016 Pazartesi 17:55

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü, Eğitim-Bir-Sen’in başvurusu üzerine ALES’e girmek isteyen aday öğretmenlere kolaylık sağlamak üzere Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınav saatini, 18.12.2016 günü −saat 12.30’da sona erecek olan ALES bitiminden sonra− saat 14.00 olarak belirledi.

Yine ALES’e, görev yaptıkları ilin dışında girecek olan aday öğretmenlere ALES’e girdikleri il merkezinde Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı’na girme imkânı sağlandı.

Eğitim-Bir-Sen, 17.10.2016 tarihinde Bakanlığa başvurarak 2016 ALES ile çakışan Asli Öğretmenliğe Geçiş Yazılı Sınavı’nın tarihinin değiştirilmesi suretiyle aday öğretmenlerin her iki sınava da katılabilmelerinin sağlanmasını talep etmişti.

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

Eğitim-Bir-Sen’in talebine buradan ulaşabilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.