E-YDS Başvuruları Başladı

ÖSYM bir duyuru yayımlayarak E-YDS başvurularının bu gün başlayacağını duyurdu. Başvurular saat 14.00'te başlayacak.

E-YDS Başvuruları Başladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

ÖSYM tarafından ypılan açıklamada 17 Ekim 2015 tarihinde yapılacak E-YDS sınavı için başvuruların başladığı ilan edildi.

Sınav başvurularının 1-5 Ekim tarihleri arasında yapılacağı belirtilirken tüm başvuruların bu gün içinde dolması bekleniyor. Az sayıda kontenjan açılan sınav için .çok sayıda aday uzun süredir beklemekteydi. 17 EKim'de gerçekleşecek sınav yalnızca İstanbul, Ankara ve İzmir'deki e-sınav merkezlerinde uygulanacak. 

Saat 14.00'te ÖSYM web sayfası üzerinden yapılacak başvuru işlemleriyle adaylar 17 Ekim tarihli E-YDS'ye girme hakkı kazanacak. Ankara’da 204, İstanbul’da 147, İzmir’de 80 kişi olacağını duyuran ÖSYM, başvuru ücretini ilk yatıranın başvurusunun alınmış olacağını belirtti.

Sınav için yapılacak ödemeler ÖSYM web sayfası altındaki ödemeler bölümünden kredi kartı ya da banka kartı kullanılarak yapılacak.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.