e-ALES Deneme Sınavı sonuçları açıklandı

ÖSYM, e-ALES Deneme Sınavının sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

e-ALES Deneme Sınavı sonuçları açıklandı
02 Şubat 2017 Perşembe 15:13

ÖSYM resmi internet sayfasından 28 Ocak tarihinde gerçekleştirilen e-ALES Deneme Sınavının sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

28 Ocak 2017’de uygulanan e-ALES Deneme Sınavında diğer elektronik sınavlardan farklı olarak adaylara karalama kağıdı dağıtılarak, bu karalama kağıdının sisteme giriş sırasında adayla ilişkilendirilmesinin gerektiği belirtilmişti.

ÖSYM sonuçların açıklandığını şu şekilde duyurdu,

''2017 e-ALES Deneme Sınavı (e-ALES Deneme 2017/1): Sınav Sonuçlarının Açıklanması

28 Ocak 2017 tarihinde uygulanan e-ALES Deneme Sınavının değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Sınav sonuçları, 01 Şubat 2017 tarihinde saat 18:40'tan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar sınav sonuçlarını belirtilenen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.''

Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.