DGS giriş belgesi açıklandı - 2016 DGS giriş yeri sorgula

21 Ağustos 2016 tarihnde yapılacak ve binlerce adayın gireceği 2016 DGS sınavı giriş yerleri açıklandı. Peki DGS giriş yeri nasıl öğrenilir? ÖSYM, 2016 DGS Sınava Giriş Belgesi Dökümü ais sorgula, öğren ile ilgili detaylar haberimizde.

DGS giriş belgesi açıklandı - 2016 DGS giriş yeri sorgula
11 Ağustos 2016 Perşembe 14:00

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2016-DGS'ye başvuran adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Önlisans bölümlerinden Lisans bölümlerine geçmek isteyen binlerce aday Ağustos ayında Dikey Geçiş Sınavı'nda ter dökecek. Peki DGS giriş belgesi ne zaman yayınlacak? 2 yıllık önlisans bölümlerini tamamlayan öğrenciler, 4 yıllık lisans bölümlerine geçmek için DGS'ye giriyor. 21 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak DGS Sınavı giriş belgesi dökümü ÖSYM tarafından açıklandı. Aşağıdaki bağlantıda DGS Sınav giriş yerinizi öğrenebilirsiniz.

2016 DGS Giriş Yerleri

ÖSYM tarafından yapılan açıklama şu şekilde; "21 Ağustos Pazar günü saat 09.30'da uygulanacak Dikey Geçiş Sınavı'na başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini, TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden edinecek."

Adaylar DGS giriş belgesi dökümüne ÖSYM'nin Aday İşlemleri Merkezi (ais) üzerinden ulaşabilecekler.

DGS Sınav Giriş Belgenizi Görmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.