Danıştay personel alıyor

Danıştay Başkanlığı resmi sitesi üzerinden sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere 1 Bilişim personeli alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Danıştay personel alıyor
16 Ocak 2016 Cumartesi 09:15

Danıştay Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü emrinde 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 6ncı maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik"in 8 inci maddesi uyarınca, 2014 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (%70) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (%30) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak belirlenecek atama yapılacak sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun on (10) katı kadar aday arasından, Danıştay tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre bir (1) Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonuna Yazılım Takım Lideri alınacaktır” denildi.

Adaylar başvurularını, Danıştay Başkanlığının resmi internet sitesinden online olarak yapabilecekler. Şahsen, posta yolu ile ya da kargoyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Başvuru yapabilmek için; Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az beş (5) yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak şartı aranıyor.

Sınav, sözlü şeklinde 16/02/2016 Perşembe günü Danıştay Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:149 (Eskişehir yolu 10.KM) Çankaya/ANKARA adresinde yapılacak.

Danıştay Başkanlığının bilişim personeli alımına ilişkin detaylı bilgiye aşağıda bulunan linkten erişebilirsiniz.

www.danistay.gov.tr/duyurudetay-192.html

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.