ATA AÖF vize sonuçları açıklandı - 2016 AÖF sonuç sorgula öğren

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATA-AÖF vize sonuçları nihayet açıklandı. 68 farklı sınav merkezinde hizmet veren ATA AÖF vize sonuçları merak ediliyor Peki vize sınavı sonuçları nasıl öğrenilir? Atatürk üniversitesi açık öğretim sınav sonuçlarını öğrenmek için haberimize bakabilirsiniz.

ATA AÖF vize sonuçları açıklandı - 2016 AÖF sonuç sorgula öğren
28 Aralık 2016 Çarşamba 19:30

3-4 Aralık 2016 tarihlerinde yapılan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) Vize sonuçları açıklandı mı? Erzurum Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Aralık ayında yapılan ATA AÖF Vize sorularına erişimi açtı. Soruları inceleyen adaylar sonuçları merak ediyor.  Peki ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Binlerce öğrenci gelecek hayallerini gerçekleştirmek için açık öğretim fakültesine kaydoluyor ve bir yandan çalışıp bir yandan okumaya devam ediyor. Atatürk Üniversitesi de bu öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek için onlara bir fırsat sunuyor. 3-4 aralık 2016 tarihinde yapılan ATA AÖF vize sonuçları henüz açıklanmadı. 

YGS'den 140 barajını geçen lise mezunu öğrenciler Atatürk Üniversitesi'nin ve Anadolu Üniversitesi'nin AÖF bölümlerinden herhangi birini tercih edip okuyabiliyor. Her dönem vize ve final sınavlarına girerek sınıflarını geçip mezun olmaya çalışan öğrenciler sınav dönemi ve aöf sınav sonuçlarının açıklanacağı dönemlerde sonuçların açıklanmasını büyük bir heyecanla bekliyor. 

3-4 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.  

ATA AÖF SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ


ATA AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

ata aöf sınav sonucu


Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final dönemi sınav sonuçlarını ATA AÖF sayfasından öğrenebilirsiniz. ATA OBS sayfasından öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile sisteme giriş yapıp sınav sonucunu öğrenebilir.  Şifresini unutan öğrenci cep telefonuna gelecek onay kodu ile yeni şifre alıp sisteme giriş yapabilir ve final sınav sonucunu öğrenebilir.

ATA AÖF ile ilgili tüm güncel bilgileri Kamu Saati Facebook ve Twitter sayfalarımızı takip ederek ulaşabilirsiniz. 




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.