AÖL sınav soruları yayınlandı mı? 11-12 Haziran AÖL Açık Lise soruları ve cevapları

11-12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan Açık Lise Dönem Sınavları (AÖL) devam ediyor. Sınavların bitmesinden sonra merak edilecek konu AÖL soruları ve cevapları yayınlandı mı olacak. Açık lise sınavına giren binlerce öğrenci 3. dönem için girdikleri AÖL soru ve cevaplarını merak ediyor. 11-12 Haziran Aöl soruları açıklandığı an haberimizde.

AÖL sınav soruları yayınlandı mı? 11-12 Haziran  AÖL Açık Lise soruları ve cevapları
11 Haziran 2016 Cumartesi 14:05

Açıktan lise eğitimini gerçekleştiren binlerce öğrenci 11-12 Haziran tarihlerinde Açıköğretim Lise (AÖL) sınavlarında ter döktü. Her dönem birer defa yapılan Aöl sınavlarının 3. dönem sınavları bu hafta sonu gerçekleşecek. Peki Aöl soruları ve cevapları yayınlandı mı? Öğrenciler bu sorunun cevabını merakla beklerken aynı zamanda bu haftasonu sınavlara girmeye devam ediyor. Peki 11-12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan 3. Dönem AÖL soruları ne zaman açıklanacak? AÖL sıanvları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

11-12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Lise sınav soruları henüz yayımlanmadı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü internet sayfasından açık lise sınavlarında sorulan soruları yayımlıyor. Hafta sonunda gerçekleştirilen AÖL sınavlarının soru ve cevaplarının en geç hafta içerisinde açıklanacağını tahmin ediyoruz. Fakat siz yine de www.kamusaati.com 'u cumartesi ve pazar günü sık sık ziyaret ederek AÖL sınav sorularının yayımlanıp yayımlanmadığını kontrol edebilirsiniz. AÖL soruları bu sayfadan açıklanacak. Dilerseniz AÖL soruları yayınlandığı an tarafınıza bildirim gelmesini isterseniz Kamu Saati Android uygulamasını indirebilirsiniz. Kamu Saati android uygulaması ile sorular açıklanınca tarafınıza bir bildirim gelecektir. Kamu Saati Android uygulamasını indirmek içi tıklayınız. 

MEB, 3. dönem AÖL sınavlarının soru ve cevaplarını MEB Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü'ne bağlı http://www.aol.meb.gov.tr/ adresinden açıklıyor. 
 

AÖL SORULARI VE AÇIK LİSE SINAV SORULARI CEVAPLARI indir

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Açıköğretim Lise 2. Dönem sınav sorularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. 11-12 Haziran 2016 tarihlerinde AÖL sınavlarına girecek öğrenciler, geçmiş sınav sorularına göz gezdirerek, AÖL 3. dönem sınavlarında daha başarılı olabilirler. 20-21 Mart 2016 tarihlerinde yapılan AÖL 2. Dönem Soru ve Cevapları aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. 

1. Oturum indir

2. Oturum indir

3. Oturum indir

11-12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan AÖL 3. Dönem sınavlarının soru ve cevapları, MEB tarafından yayımlandıktan hemen sonra haberimize eklenecektir. AÖL sınav soru ve cevapları eklendiği anda haberdar olmak isterseniz, Kamu Saati uygulamamızı indirebilir veya Facebook ile Twitter sayfalarımızı takip edebilirsiniz. 


Kamu Saati Mobil Uygulamayı indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ


3. DÖNEM AÖL SINAV OTURUMLARI 

Öğrenciler ikinci dönem 20-21 Mart 2016 tarihlerinde açık lise sınavına girmişlerdi. 3. Dönem sınavları ise 11-12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılıyor. . Sınavlar cumartesi pazar sabah ve öğlen olmak üzere toplam dört oturumda oluyor. Eğer öğrenci sadece zorunlu dersleri almışsa cumartesi sabah bu zorunlu derslerin sınavına giriyor. Öğrencinin başka dersleri varsa cumartesi ve pazar diğer oturumlara da katılabiliyor. 

Açık Lise 3. Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

11-12 Haziran 2016 tarihlerinde Açık Lise sınavlarına girecek öğrenciler, sınav sonuçlarının biran önce açıklanmasını istiyor. Milli Eğitim Bakanlığı bu konuda sınav takvimini daha önce açıklamıştı. MEB 3. Dönem AÖL sınav sonuçlarınının 4 Temmuz 2016 tarihinde açıklanacağını belirtti. 

 


Etiketler; #AÖL
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.