AÖL, MAÖL Ek Sınav soru ve cevapları açıklandı - 2 Ekim 2016

2 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşen Açık Lise Dönem Sınavları (AÖL) ve Mesleki Açık Lise Ek Sınavlarının soru ve cevapları açıklandı. MEB tarafından açık lise soruları www.meb.gov.tr adresinden yayımlandı. 2 Ekim 2016 Açık Öğretim Lisesi / Mesleki Açık Öğretim Lisesi (AÖL, MAÖL) 2015-2016 Öğretim Yılı Ek Sınav Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarları haberimizde.

AÖL, MAÖL Ek Sınav soru ve cevapları açıklandı - 2 Ekim 2016
06 Ekim 2016 Perşembe 11:37

2 Ekim 2016 tarihinde yapılan ve 2 oturum şeklinde gerçekleşen AÖL ve MAÖL ek sınav soru ve cevapları açıklandı. Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Açıktan lise eğitimini gerçekleştiren binlerce öğrenci  AÖL sınavlarında çıkan soruları ve cevaplarını merak ediyor. Liseyi açıktan okuyan öğrenciler her dönem her dersten birer sınava girerek AÖL soruları ve cevapları doğru şekilde işaretlerse o dersten başarılı olup olmayacağı belli oluyor. Her dönem yapılan Açık Lise soru ve cevapları açıklandı. AÖL ve MAÖL  ek sınav soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Bir öğrenci liseyi tamamen açık lisede okumuşsa AÖL sınav soruları çözerek 192 krediyi tamamlamak için ne kadar çok ders verirse son dönemlere o kadar az dersi kalmış oluyor. Açık lise öğrencilerinin her dönem vermesi gereken 5 zorunlu ders var. Bu zorunlu dersi 3 kere sınava girip de veremezse muaf olarak tamamlıyor. 

Son zamanlarda özellikle dershaneler kapatıldığından bu yana büro tipi eğitim kurumlarını tercih eden veya evinde özel ders alarak veya almayarak YGS'ye hazırlanan öğrenciler açık liseyi çok tercih ediyor. 2015 2016 eğitim öğretim yılında 12. sınıflardaki öğrencilerin yüzde 80'i bu sebeple açık liseye geçiyor. Tabii farklı sebeplerle açık liseye geçenler de var. 

AÖL SORULARI VE  MESLEKİ AÇIK LİSE  EK SINAV SORULARI CEVAPLARI 

1. Oturum indir

2. Oturum indir
 


Etiketler; #AÖL #maöl
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melis - 7 yıl önce
Benim 173 kredim var ama 19 kredim kalmış önümüzdeki senede üniversite sınavına giricem sizce bu sene bende ek sınavına da girebiirmiyim bana yardımcı olurmusunuz
Avatar
Melis - 7 yıl önce
Benim 173 kredim var ama 19 kredim kalmış önümüzdeki senede üniversite sınavına giricem sizce bu sene bende ek sınavına da girebiirmiyim bana yardımcı olurmusunuz