AÖF soru ve cevapları açıklandı 14-15 Ocak 2017

14 ve 15 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF Final sınavları soru ve cevapları açıklandı. Milyonlarca öğrencinin girdiği, 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü AÖF soru ve cevapları ile ilgili tüm detaylar kamusaati.com adresinde.

AÖF soru ve cevapları açıklandı 14-15 Ocak 2017
16 Ocak 2017 Pazartesi 19:59

26-27 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan vize sınavları sonrasında adaylar, 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Final sınavları için ter döktü. AÖF soruları ve cevapları erişime açıldı. 

Bir milyonun üzerinde Açıköğretim Fakültesi öğrencisini yakından igilendiren AÖF Final sınavları haftasonu yapılan oturumlarla gerçekleştirildi. AÖF Final sınavı soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden yayınlandı. Öğrenciler sisteme kullanıcı girişi yaparak sorulara erişim sağlayabiliyor.

14-15 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF Final sınavlarının soruları ve cevaplarına https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşılabiliniyor. Soruları adaylar sistemden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

AÖF Final Sınavı Soru ve Cevaplarını için TIKLAYINIZ.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF Güz Dönemi Final sınavının soruları ve cevapları yayınlandı. 14-15 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF final sınavlarının sonuçlarının ise 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.