AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF güz dönemi ara sınavına girecek olan adaylar giriş belgelerinin yayınlanmasını beklemeye başladı. AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak, AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının cevabı haberimizde...

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?
21 Kasım 2016 Pazartesi 11:43

Anadolu Üniversitesi (AÖF) sınavlarına girecek olan adaylar güz dönemi ara sınavı giriş belgelerinin yayınlanmasını beklemeye başladı. AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının cevabını haberimizden öğrenebilirsiniz. 

AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak olan AÖF güz dönemi ara sınavına girecek olan adayların giriş belgeleri henüz yayınlanmadı. Giriş belgeleri sınav tarihinden bir hafta önce açıklanacak. Giriş yerleri açıklandığında adaylar E-Posta Adresi (veya TC Kimlik Numarası) ve şifreyle AÖF resmi sitesinden öğrenebilecekler.

Sınav giriş belgeleri açıklandığında aşağıdaki link aktif hale gelecektir. Giriş yerlerini bu linkten öğrenebilirsiniz.

AÖF sınav giriş yerlerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Sınava giderken sınav giriş belgenizi, nufüs cüzdanınızı unutmayınız.

AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
 

Ara sınav sonuçları sınav tarihinden yaklaşık olarak 15 gün sonra açıklanmaktadır.


Etiketler; #aöf #ara sınav
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.