AÖF Güz Dönemi sınav soruları ve cevapları açıklandı

AÖF sınav soruları ve cevapları açıklandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanıyor? AÖF güz dönemi sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanıyor? AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF Güz Dönemi sınav soruları ve cevapları açıklandı
14 Aralık 2015 Pazartesi 23:55

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 12-13 Aralık tarihlerinde yapılan Güz Dönemi ara sınavlarının soruları açıklandı. Sınav stresini geride bırakan öğrenciler şimdi de merakla sonuçları bekliyorlar. 

AÖF ara sınav sorular ve cevapları yayımlandı. Soru ve cevapları merak edenler AÖF öğrenci sistemine kimlik numarası ve kişisel şifreleri ile giriş yaparak bakabilirler. 

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF sınav sonuçları ise sınavın yapıldığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde AÖF sistemi üzerinden yayınlanıyor. AÖF sınav sonuçlarını görüntülemek isteyen öğrenciler sisteme kimlik numarası ve kişisel şifreleri ile giriş yaparak sonuçlarını görüntüleyebilecek.

  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.