AÖF final sonuçları açıklandı 4-5 Haziran 2016 Aöf sınav sonuç sorgula öğren

Binlerce kişinin okuduğu AÖF final sonuçları nihayet açıklandı. 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan ÖF fınal sonuçları uzun bir süreden sonra açıklandı. İşte 2016 AÖF sınav soruları ve sınav sonuç sorgulama ekranı. AÖF ile ilgili tüm detaylara haberimizde.

AÖF final sonuçları açıklandı 4-5 Haziran 2016 Aöf sınav sonuç sorgula öğren
14 Haziran 2016 Salı 11:58

Geçtiğimiz hafta sonu yani 4-5 Haziran 2016 tarihinde yapılan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavlarının soru ve cevapları açıklandı. Sınava giren binlerce öğrencinin merak ettiği konulardan biriside sonuçların ne zaman açıklanacağı oluyor. AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF final sonuçları açıklandı. 2016 Aöf fınal sonucunu öğrenmek isteyenler AÖF sorgulama ekranına girerek 2016 AÖF sonucunu öğrenebilir. Aöf Sonucunu öğrenmek için alttaki bağlantıya tıklayınız.

AÖF Sonuçları Açıklandı mı?

4-5 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan AÖF sınav sonuçları nihayet açıklandı. Sınava giren öğrencilerin merakla beklediği AÖF sınav sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekliyordu. Anadolu Üniversitesi bekleyişi sona erdirdi ve AÖF final sonuçlarını açıkladı.  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, AÖF sınavlarından hemen sonra soru ve cevapları yayımladı. Sınava giren öğrenciler https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden soru cevaplara rahatlıkla ulaşabilir.

AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Yeni değerlendirme sistemiyle AÖF ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Herhangi bir dersten 35 alan öğrenci o dersten başarılı olmuş sayılıyor. Geçme notunun düşük olması birçok kişinin AÖF okumasını teşvik ediyor. 

Liseden mezun olan öğrencilerden puanı düşük olanların veya okurken bir yandan da çalışması gereken öğrencilerin özellikle tercih ettiği AÖF bugün binlerce öğrenciye hizmet veriyor. Türkiye'nin birçok yerinde bulunan AÖF irtibat büroları ile yeni kayıt işlemleri, kayıt yenileme işlemleri ve kitap dağıtım işlemlerini yapan Anadolu Üniversitesi böylece öğrencilerine kaliteli bir hizmet vermiş oluyor. 

AÖF'yi uzun yıllar eğitim öğretim hayatına ara vermiş bireyler de tercih edebiliyor. İşyerinde yükselmek için veya maaşlarında artış sağlamak için iki yıllık veya dört yıllık iktisat, işletme, kamu yönetimi ve maliye gibi bölümlerde okuyarak aldıkları diplomayla isteklerini karşılayabiliyorlar. 

Türkiye'de Anadolu Üniversitesiyle birlikte Erzurum Atatürk Üniversitesi de açık öğretim fakültesi hizmeti veriyor. Ancak birçok öğrenci Anadolu Üniversitesinin AÖF hizmetlerini daha çok beğeniyor. 

AÖF SINAV GEÇME NOTLARI

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

0 – 32 FF 0,00 Kaldı


Etiketler; #aöf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.