AÖF Final Sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 14-15 Ocak 2017

AÖF final soru ve cevapları açıklandı mı? 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan AÖF final sınavlarına binlerce öğrenci giriyor. 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü AÖF soru ve cevapları ile ilgili tüm detaylar kamusaati.com adresinde. E-Kampüs üzerinden vize sorularını öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde.

AÖF Final Sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 14-15 Ocak 2017
15 Ocak 2017 Pazar 10:00

Üniversiteyi uzaktan okuyan binlerce öğrenci Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Final sınavında ter döküyor. 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü sınavda öğrencilere 20 soru sorulacak. 4 oturum şeklinde gerçekleşen AÖF Final Sınavı soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? 

14-15 Ocak 2017 AÖF Final Sınavı'nda öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.
 
Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.


AÖF soru ve cevaplarının sınavdan en geç 2 ve 3 gün içerisinde AÖF sayfasından açıklanıyor. E-Kampüs üzerinden soru ve cevaplara ulaşabiliyor. Soru ve cevaplar açıklandığı andan itibaren aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 


AÖF Soru ve cevapları için TIKLAYINIZ
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.