2017 YGS Giriş yerleri ÖSYM Ais sınav belgesi sorgulama

YGS Giriş yeri öğrenme haberimizde. 1 milyondan fazla aday, 12 Mart 2017 tarihinde YGS'ye girecek. ÖSYM ais üzerinden giriş yerlerini ne zaman açıklayacak? ÖSYM Sınav giriş yeri öğrenme ile ilgili detaylar. YGS ile ilgili tüm merak edilen son dakika haberleri kamusaati.com adresimizde.

2017 YGS Giriş yerleri ÖSYM Ais sınav belgesi sorgulama
01 Mart 2017 Çarşamba 14:55

12 Mart 2017 Pazar günü yapılacak YGS giriş yerleri merak ediliyor. Sınava 11 gün kalmasına rağmen ÖSYM giriş belgelerini erişime açmadı. Peki YGS giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) giriş belgeleri merak ediliyor. İyi bir üniversiteye gitmek isteyen onbinlerce aday, YGS giriş yerlerini merak ediyor. 12 Mart 2017 Pazar günü yapılacak sınavda giriş yerleri ne zaman belli olacak? 

165 sorunun olduğu YGS'de adaylar; TÜRKÇE, SOSYAL BİLİMLER, TEMEL MATEMATİK ve FEN BİLİMLERİ bölümlerinde sorulan sorulara yanıt verecek. Sınava 2 haftadan az bir süre kalmasına rağmen ÖSYM sınav giriş yerlerini açıklamadı. 

Mart ayına girmemiz ile birlikte sınava hazırlanan adaylar için sınava girdiği yer büyük önem taşıyor. Hayatlarının en önemli dönüm noktası olan YGS sorularını rahat ortamda çözmek isteyenler ÖSYM tarafından yapılacak açıklamayı sabırsızlıkla bekliyor. 

YGS Giriş Belgesi Ne Zaman Açıklanacak?

12 Mart 2017 günü yapılacak YGS giriş yerleri henüz açıklanmadı. Sınava girecek adaylar giriş belgelerini ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden öğrenebilecek. Sınav giriş belgelerinin ise bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

AİS Nedir?

ÖSYM ais

ÖSYM tarafından geliştirilen Aday İşlemleri Sistemi (AİS)  sınavların bilgilerinin açıklandığı uygulamadır. ÖSYM  tarafından hazırlanan sınavlar ile ilgili bilgiler Ais üzerinden paylaşılır.  Adaylar Ais üzerinden, sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgeleri ile ilgili bilgilerini sorgulayabiliyor. 

 7/24 açık olan sistem, yoğunluktan dolayı bazen ağır işliyor. Adaylar günün her an ve her saatinde Ais sınav sorgulama veya ais sınav giriş belgesi sorgulama gibi işlemleri rahatlıkla yapabiliyorlar.

Sınav giriş yerleri açıklandığı anda aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

ÖSYM AİS Giriş Belgenizi Edinmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #ÖSYM #ygs
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.