2017 İSG 1. Dönem başvuruları ne zaman?

2017-İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1. Dönem Sınavı ) için başvuru yapmak isteyen adaylar, detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilir. 'Sınav hangi illerde yapılacak?' '2017 İSG başvuru tarihi ne zaman?'

2017 İSG 1. Dönem başvuruları ne zaman?
25 Ocak 2017 Çarşamba 10:53

​2017 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1. Dönem Sınavı (2017-İSG) 29 Nisan 2017 tarihinde yapılacak. 2017 İSG sınavına girmek isteyen adaylar için başvuru tarihi de belli oldu. Sınav,Türkiye'nin her ilinde olmayacak. 'Sınav hangi illerde yapılacak' 'başvuru tarihi ne zaman' sorularının cevapları haberimizde...

2017 İSG Başvuru tarihi ne zaman?

Nisan ayında yapılacak olan 1. Dönem sınavı başvuruları 28 Şubat - 8 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak. Sınav tüm illlerde yapılmayacak. Sınavın yapılacağı iller Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul-1, İstanbul-3, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van olacak. Başvuru yapan adayın 1000'den daha az olduğu sertifika alanlarında ise sınav sadece Ankara’da yapılabilecek.

Başvuru nasıl yapılacak?

Başvuru tarihinden önce Genel Müdürlük, sınavı ilan edecek. İlan henüz yayınlanmadığından dolayı başvuru şartları ve kimlerin başvuru yapacağı tam olarak bilinmiyor. İlan yayınlandığında başvuru şartlarına uygun olan adaylar başvuru yapıp sınav ücretini yatırabilecekler.

Aşağı bağlantıda ÖSYM, sınav kılavuzunu yayınlar yayınlamaz başvuru şartlarını öğrenebilirsiniz. 

2017 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2017 İSG) Kılavuzu

2017 İSG 1. Dönem Başvuru İşlemleri için TIKLAYINIZ.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.