2016 KPSS Önlisans ve Ortaöğretim branş bazında sıralama değişikliğine başvuru

2016 KPSS Önlisans ve Ortaöğretim branş bazında sıralamasında yapılan değişiklik sonrasında bazı adayların sıralamasında gerilemeye neden olması Türk Eğitim-Sen'i harekete geçirdi.

2016 KPSS Önlisans ve Ortaöğretim branş bazında sıralama değişikliğine başvuru
14 Aralık 2016 Çarşamba 13:06

2016 Kamu Personel Seçme Sınavının (KPSS) Ön Lisans ve Ortaöğretim düzeyindeki branş bazındaki sıralamsında yapılan değişiklik nedeniyle bazı adayların sıralamalarında gerileme oldu. Türk Eğitim-Sen sıralamada yapılan değişikliğin gerilemeye neden olmasından dolayı ÖSYM'ye başvuruda bulundu.

Türk Eğitim-Sen başvuruyu şu şekilde açıkladı:

2016 Kamu Personel Seçme Sınavına Ön Lisans ve Ortaöğretim düzeyinde (2016-KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamalarının değiştirilmesinin gerekçelerinin ve bu değişikliğin adayları ne şekilde etkileyeceğinin hususunda, ÖSYM’ye yazılı başvuruda bulunduk.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.